Legújabb tartalom

Kulcsszavak

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

A Magyar Zene Házát már az építkezés alatt megtöltötték zenével a magyar előadók: a Liget Budapest projekt keretében épülő, új zenei központ Mindenekelőtt című sorozatának exkluzív koncertjeit a Facebookon és a Youtube-on lehet megtekinteni december 21-től.

« Vissza

Horváth Margit, a Móricz Zsigmond Színház társulat tagja Aase-díjas lett!

Horváth Margit, a Móricz Zsigmond Színház társulat tagja Aase-díjas lett!

 

Gobbi Hilda 1987-ben a végrendeletében hozta létre az Aase-díjat az „emlékezetes percek, pillanatok, szavak, mozdulatok főszereplői”-nek, az epizodistáknak, azzal a meghagyással, hogy évente két színészt és két színésznőt díjazhat a neves művészekből álló kuratórium.

 

"Örömmel adjuk hírül, hogy a kuratóriumi tagok – Egri Márta, Ráckevei Anna, Udvaros Dorottya, Gáspár Tibor és Márton András – döntése alapján ebben az évben Horváth Margit, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színművésze Aase-díjas lett (további díjazottak: Szabó Éva, Kuna Károly és Spilák Lajos)!"

 

Az elmúlt években Horváth Margitot többek között olyan nagysikerű előadásokban láthatta a nyíregyházi teátrum közönsége, mint a Hello, Dolly!, a 9-től 5-ig vagy az idei évadban az Édes Charity. A díjakat hagyományosan a Bajor Gizi Színészmúzeumban adják át, ám a pandémiás helyzet miatt az idén az esemény elmaradt, a díjazottak később vehetik át az elismerést.

Horváth Margitot a Móricz Zsigmond Színház által nemrég indított online vetélkedő-show, a Móricz-(F)Actor múlt pénteki adásában, a Színház Facebook-oldalán láthatják kedves Nézőink, és szavazhatnak is rá a következő videó-poszt alatt: https://www.facebook.com/moriczszinhaz/videos/1363644220642593

 

(fotó: Horváth Margit, 9-től 5-ig  készítette:Juhász Éva)

2020-12-07« Vissza

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk