Legújabb tartalom

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A Locomotiv GT előtt tiszteleg A dal a miénk című új lemezével a Csík Zenekar. A rockszámok népzenei ihletésű átdolgozásairól is ismert együttes friss albumán közreműködött Presser Gábor, Karácsony János és Kovács Kati.

Kép-zelet

Rendhagyó online programmal készül az adventre a Göcseji Múzeum

Rendhagyó, online programmal készül az adventre a zalaegerszegi Göcseji Múzeum: december elsejétől mindennap megnyitnak egy ablakot a közösségi oldalon és elmesélik a kiválasztott műtárgy történetét.

Meghalt Konok Tamás festő- és szobrászművész

Életének 91. évében, péntek hajnalban meghalt Konok Tamás, a nemzet művésze, Kossuth-díjas festő- és szobrászművész - közölte a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia pénteken az MTI-vel.

„Málenkij robot – 75” – kiállítás a Vasváry-házban

November 25. a Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emléknapja. A Janus Pannonius Múzeum a pécsi Vasváry-házban (Király u. 19.) a Málenkij robot – 75” című kamara-kiállítás megrendezésével tiszteleg az elhurcoltak és minden érintett emléke előtt.

Reigl Judit egyik képe lett a Virág Judit Galéria kortárs aukciójának legdrágább tétele

Reigl Judit 44 millió forintos áron leütött, Gomolygás, Csavarás, Oszlop, Fém című festménye lett a Virág Judit Galéria vasárnap esti online kortárs aukciójának legdrágábban elkelt tétele.

Kiállítás nyílik jövőre a Szegedi Szabadtéri Játékok indulásának jubileuma alkalmából

Kiállítás nyílik jövőre a Szegedi Szabadtéri Játékok indulásának kilencvenedik évfordulója alkalmából, a szervezők az egykori nézők tárgyi emlékeit és személyes történeteit is várják a tárlathoz - tájékoztatta a fesztivál sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

 


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk