Legújabb tartalom

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A Locomotiv GT előtt tiszteleg A dal a miénk című új lemezével a Csík Zenekar. A rockszámok népzenei ihletésű átdolgozásairól is ismert együttes friss albumán közreműködött Presser Gábor, Karácsony János és Kovács Kati.

Színházi élet

Haja Zsolt és Komlósi Ildikó estjeivel folytatódnak az Opera közvetítései

Haja Zsolt és Komlósi Ildikó estjeivel folytatódnak az Opera közvetítései, pénteken a Tercett-Trió adásában Franciaországhoz köthető zeneszerzők darabjai szólalnak meg.

Pályázatot hirdet a Ferencvárosi Művelődési Központ

JELENTKEZZ a Ferencvárosi Művelődési Központ online programsorozatára november 30-ig!

Online tart felolvasószínházi estet a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház

December 1-jén online felületén tartja meg évada első felolvasószínházi bemutatóját, amely a Karinthy Frigyes tollából eredő Lux Úr szabadalma, avagy a nyolcadik mennyország című műszaki misztérium lesz.

Indul a Móricz-(F)Actor, a Móricz Zsigmond Színház online programja

2020. november 27-én, 28-án és 29-én este 8 órakor mutatkozik be a nagyközönség előtt online, a Móricz Zsigmond Színház Facebook-oldalán a Móricz-(F)Actor első három epizódja.

Online előadásokat tart decemberben a Békéscsabai Jókai Színház

Három online előadást tart a Békéscsabai Jókai Színház decemberben, a jegyet váltók a Hotel Mimóza című vígjátékot tekinthetik meg otthonaikban - tájékoztatta a teátrum az MTI-t.

Törőcsik Mari 85 éves - A Nemzeti Színház társulata otthonában köszöntötte a színművészt

A Nemzeti Színház társulata velemi otthonában köszöntötte 85. születésnapján, hétfőn Törőcsik Mari Kossuth-nagydíjas színművészt, a nemzet színészét.


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk