Legújabb tartalom

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A Locomotiv GT előtt tiszteleg A dal a miénk című új lemezével a Csík Zenekar. A rockszámok népzenei ihletésű átdolgozásairól is ismert együttes friss albumán közreműködött Presser Gábor, Karácsony János és Kovács Kati.

Popcorn

3 képregény adaptáció, amiket idén nagyon vártunk volna a mozikban

pandémiának köszönhetően sok mozirajongó fogja kétségbeesetten a fejét, hogy mikor nézheti meg újra széles vásznon a régóta várt filmjeit. A járványügyi helyzetre való tekintettel ugyanis kénytelenek voltak kitolni, vagy inkább jövő évre ütemezni a premier dátumokat az alkotók. Összegyűjtöttük a legnagyobb kasszasikernek ígérkező 3 képregényes filmet, amit sokan várunk már, hogy senkinek ne kelljen lemaradnia majd róluk. 

Szerdán indul a 23. Faludi Nemzetközi Filmszemle

Online lesz követhető a 23. Faludi Nemzetközi Filmszemle, amelynek versenyprogramjában szerdától szombatig 28 kisjátékfilmet, 13 dokumentumfilmet, valamint 10 animációs/kísérleti filmet vetítenek.

Magyar alkotásokat bemutató, online filmtár indul csütörtökön

Magyar alkotásokat bemutató, online filmtárat indít csütörtöktől a Nemzeti Filmintézet (NFI) Filmio néven, amelyen klasszikus, valamint a közelmúlt legjobb magyar alkotásai lesznek elérhetőek.

Horvát Lili filmje közönségtalálkozóval összekötve a Távmozi programjában

November 22-én, azaz vasárnap este 8 órakor a Művész Távmozi programjában közönségtalálkozóval összekötve tekinthető meg a film.

Végéhez közelednek Enyedi Ildikó új filmjének utómunkái

Végéhez közelednek Enyedi Ildikó új filmje, A feleségem története utómunkálatai. Az Arany Medve díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezőjének most készülő alkotását a koronavírus járvány kitörése nagyban nehezítette.

Magyar elsőfilm és a Szabó István filmje is versenyez az A-kategóriás tallinni fesztiválon

A Legjobb tudomásom szerint című elsőfilm és Szabó István Zárójelentés című alkotása is versenyez a Tallinni Fekete Éjszakák Nemzetközi Filmfesztiválon, Észak-Európa legnagyobb presztízsű seregszemléjén - közölte a Nemzeti Filmintézet az MTI-vel csütörtökön.


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk