Legújabb tartalom

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A Locomotiv GT előtt tiszteleg A dal a miénk című új lemezével a Csík Zenekar. A rockszámok népzenei ihletésű átdolgozásairól is ismert együttes friss albumán közreműködött Presser Gábor, Karácsony János és Kovács Kati.

KulturGastro

Herendi burkolatú kávégép a pécsiek Gerbeaud-jából

A Király utcában ma is üzemelő Caflisch cukrászda több évszázados múltra tekinthet vissza, már a 18. századtól kávésok, cukrászok működtek az épületben. Elnevezése a bérlő majd tulajdonos, Caflisch Kristóf nevét őrizte meg számunkra.

Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné

A Sweetic csokoládémestere, Zala Judit által megálmodott tökmag-áfonya praliné megkapta az Academy of Chocolate Awards 2020 díját, majd a gasztronómia Oscar-díjának is nevezett Great Taste Awards-on nyert elismerő két aranycsillagot.

Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát

Csak a dunavecsei Zöldi Kertészet munkatársai tudják, mi teszi olyan finommá a mákjukat, az általuk alkalmazott technológia ugyanis szakmai titok. A százéves múlttal büszkélkedő családi vállalatban jelenleg öt fiútestvér irányítja a munkát, céljuk pedig az, hogy a fogyasztók számára egészséges, szép és igazán ízletes zöldségeket termeljenek. 

Kadarka törköly lett Magyarország legjobb pálinkája

A Brill Pálinkaház érlelt kadarka törkölypálinkája nyerte 2020-ban az Ország Legjobb pálinkája címet az Országos Pálinka- és Törkölypálinka versenyen, melynek eredményét csütörtökön hirdették ki.

Őszi gasztronómiai programok Magyarországon

A finom falatokról a hidegebb idő beköszöntével sem kell lemondanunk. Őszi gasztronómiai program ajánlónkban 5 + 1 lehetőséget mutatunk, ahol nem csupán jól érezheti magát az egész család, de finomabbnál finomabb ételeket is kóstolhatunk.

3 + 1 őszi borkóstoló Magyarországon

Ha egy igazán jó kulináris programra vágytok a barátaitokkal, a családdal vagy a munkatársakkal, érdemes betervezni egy őszi borkóstolót Magyarországon. Erre hoztunk most 3+1 szuper pincészetet, ahová érdemes ellátogatni! 


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk