Legújabb tartalom

Kulcsszavak

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

A Magyar Zene Házát már az építkezés alatt megtöltötték zenével a magyar előadók: a Liget Budapest projekt keretében épülő, új zenei központ Mindenekelőtt című sorozatának exkluzív koncertjeit a Facebookon és a Youtube-on lehet megtekinteni december 21-től.

« Vissza

Indul a Móricz-(F)Actor, a Móricz Zsigmond Színház online programja

Indul a Móricz-(F)Actor, a Móricz Zsigmond Színház online programja

 

Habár a jelenlegi körülmények ellehetetlenítik a nézőkkel közös, személyes találkozást, a Móricz Zsigmond Színház mégis egy különleges újdonsággal szeretne kedveskedni közönségének. Az ezt megelőző időszakban lázasan dolgoztak azon, hogy elhozhassák kedvenc színészeiket otthonainkba.

Ennek eredményeként jött létre a Móricz Online elnevezésű programcsalád, melynek első tagja, a Móricz-(F)Actor első három epizódja 2020. november 27-én, 28-án és 29-én este 8 órakor mutatkozik be a nagyközönség előtt online, a Móricz Zsigmond Színház Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/moriczszinhaz).

Ebben az izgalmas, kifejezetten csak online megtekinthető zenés vetélkedő-showban a Móricz Zsigmond Színház színművészei tehetségük legjavát mutatják meg választott műsorszámaikkal, ahol a nézők lehetőséget kapnak arra, hogy szavazataikkal támogassák kedvenc színészüket, aki ezzel elnyerheti az verseny fődíját, a Móricz-(F)Actor-díjat.

A műsor házigazdái: Staub Viktória és Rák Zoltán, a nyíregyházi teátrum színművészei.

Érdemes velük tartani, mert a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki. Bővebb információk, illetve a játék pontos szabályzata hamarosan valamennyi online felületükön elérhető lesz.

 

2020-11-24« Vissza

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk