Legújabb tartalom

Kulcsszavak

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

A Magyar Zene Házát már az építkezés alatt megtöltötték zenével a magyar előadók: a Liget Budapest projekt keretében épülő, új zenei központ Mindenekelőtt című sorozatának exkluzív koncertjeit a Facebookon és a Youtube-on lehet megtekinteni december 21-től.

« Vissza

Zenthe online decemberben

Zenthe online decemberben

 

Online színházi programokat tervez a Zenthe Ferenc Színház a szeretet hónapjára. December 1-jén online felolvasószínházi bemutatót tartottak a salgótarjáni teátrum YouTube csatornáján, amelyet szép számú közönség követett figyelemmel, így továbbra sem szeretnék cserben hagyni közönségüket, ezért több színházi előadást fognak vetíteni adott időpontokban.

 

Az előadások mellett a Teátrum kávéház és Kedvenc színészeink sorozatukból, valamint két rövidfilmből is lehetőség nyílik csemegézni. A korlátozások mindannyiunknak nehézségeket okoznak, éppen ezért mindenkinek lehetőséget szeretnének adni arra, hogy megízlelhesse a színház adta élményeket, otthon, a képernyő előtt tudjon kikapcsolódni, így az előadások megtekintése bárki által díjmentesen elérhető lesz.

Bár a színházba járásra nincsen lehetőség a háttérmunkák nem álltak le, gőzerővel készül a Zenthe, hogy a korlátozások feloldása után ugyanott tudják folytatni, ahol megállt minden. December 7-én a következő premier, Tamási Áron az Énekes madár című székely népi játék olvasópróbáját is megtartják.

 

Friss információkért látogasson el a www.zentheszinhaz.hu-ra, vagy a Zenthe Ferenc Színház Facebook és Instagram oldalára.

2020-12-02« Vissza

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk