Legújabb tartalom

Kulcsszavak

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

A Magyar Zene Házát már az építkezés alatt megtöltötték zenével a magyar előadók: a Liget Budapest projekt keretében épülő, új zenei központ Mindenekelőtt című sorozatának exkluzív koncertjeit a Facebookon és a Youtube-on lehet megtekinteni december 21-től.

« Vissza

Indul a Móricz Anno című múltidéző online memóriajáték

Indul a Móricz Anno című múltidéző online memóriajáték

 

A Móricz Online programcsalád második programjaként debütáló új műsor, a Móricz Anno című múltidéző online memóriajáték egy különleges színházi időutazásra invitálja a nézőket.

 

A Móricz-(F)Actor című online mini vetélkedő-show pár nappal ezelőtti bemutatkozását követően máris váratlan népszerűségnek örvend, az első 3 adás eddig összesen több mint 18 000 megtekintést ért el!

Most pedig bemutatkozik a Móricz Online programcsalád második programja, a Móricz Anno című múltidéző online memóriajáték, ami egy különleges színházi időutazásra invitálja a nézőket. A minden kedden és csütörtök este 8 órakor a Móricz Zsigmond Színház Facebook-oldalán jelentkező, kifejezetten csak online megtekinthető műsorban a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulata az utóbbi évek legsikeresebb produkcióiból egy-egy emlékezetes előadáspillanatot elevenít meg a Művész Stúdió színpadán, melyekből a nézők feladata kitalálni, hogy az adott előadásrészlet melyik darabból volt látható.

A darab címét tartalmazó helyes választ beküldők között hetente a Mindenünk a színház című exkluzív színházi kiadványuk egy-egy példányát, valamint adássorozatuk végén valamennyi érvényes válaszadó között a nyereményjáték fődíját, egy kétszemélyes VIP színházbérletet sorsolnak ki a Móricz Zsigmond Színház 2021/22-es évadára.

Bővebb információk, illetve a nyereményjáték pontos szabályzata hamarosan valamennyi online felületükön elérhető lesz.

 

A Móricz Anno első adása 2020. december 3-án, csütörtökön este 8 órakor a Móricz Zsigmond Színház Facebook-oldalán!

2020-12-01« Vissza

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk