Legújabb tartalom

Kulcsszavak

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A dal a miénk - A Csík Zenekar az LGT előtt tiszteleg új lemezével

A Locomotiv GT előtt tiszteleg A dal a miénk című új lemezével a Csík Zenekar. A rockszámok népzenei ihletésű átdolgozásairól is ismert együttes friss albumán közreműködött Presser Gábor, Karácsony János és Kovács Kati.

« Vissza

3 képregény adaptáció, amiket idén nagyon vártunk volna a mozikban

3 képregény adaptáció, amiket idén nagyon vártunk volna a mozikban

 

A pandémiának köszönhetően sok mozirajongó fogja kétségbeesetten a fejét, hogy mikor nézheti meg újra széles vásznon a régóta várt filmjeit. A járványügyi helyzetre való tekintettel ugyanis kénytelenek voltak kitolni, vagy inkább jövő évre ütemezni a premier dátumokat az alkotók. Összegyűjtöttük a legnagyobb kasszasikernek ígérkező 3 képregényes filmet, amit sokan várunk már, hogy senkinek ne kelljen lemaradnia majd róluk.

 

Képregény adaptáció a DC-től: Wonder Woman 1984

 

Van egy film, amit sokan várnak, főként a DC rajongók, ami nagy meglepetésre még idén debütálni fog: a Wonder Woman 1984. A filmet a Warner Bros. Filmstúdió már nem akarta tovább halogatni, ezért úgy döntöttek, hogy december 25-én bemutatják a filmet az HBO Max streamingszolgáltatónál és az amerikai mozikban is. Magyarországon december 26-tól kerül mozikba a film.

A Wonder Woman 1984-et egyébként 2020 egyik legnagyobb produkciójaként tartják számon, a jegyeladásokból remélt bevételt több mint egymilliárd dollárra becsülték. Ezért is lepődtek meg sokan, hogy a 200 millió dolláros (60 milliárd forintos) költségű akciófilmet még az idén a mozikba dobják, ahelyett, hogy kivárnák a járványügyi helyzet elültét. Persze érthető a rajongói nyomás is, hiszen a filmet eredetileg nyáron mutatták volna be, de a koronavírus-járvány miatt újra és újra elhalasztották a premiert.

 

Képregényes film a Marvel-moziuniverzumból: Fekete Özvegy

 

A másik film, ami miatt sok képregény rajongó szomorkodhat, az a Marvel Studios által készített Fekete Özvegy, aminek premier dátumát a Disney ismét kénytelen volt kitolni. A Scarlett Johansson és Florence Pugh főszereplésével készülő akció-thrillerre egy darabig még biztosan várnunk kell,mivel idén november helyett majd csak 2021. május 7-én kerül a mozikba.

Más szóval idén egyetlen szuperhősfilm sem kerül mozikba a Marvel Studios istápolásában, amire a legelső Vasembert követő 2009-es évet leszámítva egyszer sem volt példa korábban.

 

Képregényes film a Sony Pictures-től: Venom 2

 

Sokat csúszik az Andy Serkis rendezésében készülő Venom 2 premierdátuma is. A 2020. október 2-re időzített premiert a Sony Pictures 2021. június 25-re halasztotta. Ráadásul új címet is kapott a film, ami mostantól Venom: Let There Be Carnage címen fut majd.

Woody Harrelson és a Venom bőrébe bújó Tom Hardy mellett az utóbbi szerelmét megformáló Michelle Williams is visszatér a vászonra, rajtuk kívül pedig felbukkan még a filmben Naomie Harris (007 Skyfall, Mélyütés, Holdfény) is, aki állítólag Shriekként, azaz Sikolyként nehezítheti meg Eddie és a szimbióta dolgát. 

2020-11-20« Vissza

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk