Legújabb tartalom

Kulcsszavak

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

Online koncertekkel jelentkezik a még épülő Magyar Zene Háza

A Magyar Zene Házát már az építkezés alatt megtöltötték zenével a magyar előadók: a Liget Budapest projekt keretében épülő, új zenei központ Mindenekelőtt című sorozatának exkluzív koncertjeit a Facebookon és a Youtube-on lehet megtekinteni december 21-től.

« Vissza

Az Örkény Színház felújítja VERS CSAK NEKED akcióját

Az Örkény Színház felújítja VERS CSAK NEKED akcióját

 

Itt az advent, jönnek az ünnepek, ezért az Örkény Színház felújítja VERS CSAK NEKED akcióját. Nézőterük zárva. Mégis, szeretnék, ha nézőiknek személyesen adhatnának valamit: szeretnék oldani a bezártság érzését, a magányt. Arra kérnek, gondoljunk azokra, akik egyedül vannak ilyenkor, a járvány miatt nem mozdulhatnak ki és valóban örülnének annak, ha a társulat egy tagja felhívná őket egy-egy kedves költőjük versével.

 

Az akcióra a színház honlapján jelentkezhetnek, itt kell kiválasztaniuk a költőt, akitől verset szeretnének hallani, meghagyni nevüket, telefonszámukat, és az időpontot, amikor a hívást fogadni tudják. Amikor csörög a telefon, a társulat egy tagja keresi majd önöket, és elmondja kedves költőjük versét. A kéréseket az Örkény Színház a beérkezések sorrendjében teljesíti.

Az akció december 6-tól január 6-ig tart, addig a társulat tagjai mintegy ezer magányos, vagy csak élő szóra vágyó embert érnek majd el. A megjelölt költő életművéből a társulat tagjai választanak verset.

Az online jelentkezés kezdete: december 3. 18:00 óra.

Az akció részletei és a jelentkezés menete az Örkény Színház honlapján olvashatók.

2020-12-01« Vissza

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk