Színházi élet

9. GYERMEK- és IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI SZEMLE – 2017

A Marczibányi Téri Művelődési Központ (II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.)

2017. október 9-15. között ismét megrendezi a Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlét.

A szemlére hivatásos színházi társulatok 2014. január 1. után bemutatott előadásai nevezhetők, amelyek nem szerepeltek 2016-ban a Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálén.

A fesztiválon – korosztályi és műfaji megköté­s nélkül – igényes, formanyelvi gazdagságot tükröző, utaztatható, kis technikai igényű, kamarakörülmények között is játszható produkciókat muta­tunk be, beleértve az ún. csecsemőszínházi, a tantermi és beavató színházi, továbbá a színházi nevelési előadásokat is.

 

Egy társulat, illetve alkotó több produkcióval is nevezhet.

Nevezési feltételek:

  • A teljes előadásról készült videófelvétel (avi, mp4, wmv formátumban) elküldése DVD-én 4 példányban (cím: II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft., Juszcák Zsuzsa, 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/A)

  • A nevezési díj6000 Ft/előadásátutalása (a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. 12001008-01351837-00100005 /Raiffeisen Bank Rt./ bankszámlára.

Az átutaláson kérjük, tüntessék fel a színház, a társulat nevét és a számlázási címet.)

  • A mellékelt jelentkezési lap kitöltése és elküldése elektronikus úton a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

  • 4 db nagy felbontású, jogtiszta, lehetőleg színes, nyomdai minőségű fotó az előadásról (egyenként minimum 1 MB nagyságúak) elküldése elektronikus úton a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 

Nevezési határidő: 2017. május 31.

 

A szemle programjáról a benevezett előadások megtekintése után szakmai csoport dönt, melynek tagjai: GYEVI-BÍRÓ ESZTER színházi nevelési koordinátor; KAPOSI LÁSZLÓ rendező, drámatanár; SZAKALL JUDIT közművelődési szakértő

 

További információ:
Juszcák Zsuzsa (+36 70 335-6285, Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

 

TOP